i

En slægtsbog er et uvurderligt minde

Glæd dine børn og børnebørn og giv en slægtsbog som gave!

Slægtsbøger udarbejdet af Slægtens Historie vil være et uvurderligt minde, der fortæller din families historie.

Hvad lavede dine forfædre, hvor boede de, hvordan var vilkårene? Al denne viden kan vi hjælpe dig med at formidle videre til kommende generationer, i en slægtsbog fra os. Vi finder oplysninger i kirkebøger, folketællinger, skifter, lægdsruller, retsprotokoller, dødsattester, jordemoderprotokoller og mange andre originalkilder, der kan give dig spændende viden om dine forfædre.

Vi er professionelle slægtsforskere der arbejder seriøst med slægtshistorie og slægtsforskning og benytter de sidste nye teknologier og avancerede, skræddersyede edb-programmer ved fremstillingen af vores slægtsbøger.

Det er spændende, at kende sine rødder og sine forfædres liv. Hvilke interessante mennesker gemmer sig i din fortid? Selvom du tror, at din egen familie er ganske almindelig, har vi set mange eksempler på, at der i slægten er spændende personligheder, dramatiske hændelser og episoder, hvor man virkelig kan mærke historiens vingesus.

Din slægt fortjener en slægtsbog!

Du vil blive overrasket over, hvad der kan gemme sig i din slægts historie. Mange har en historie, der er blevet fortalt i familien igennem generationer. Du kan måske få historien bekræftet, eller få en helt ny historie, at give videre til dine efterkommere.

Snak meget gerne med de ældre i familien og få deres oplevelser med i en slægtsbog fra Slægtens Historie. Det er mere spændende, end de fleste aner. Hvis du har lyst til at vide meget mere om dine forfædre, så er du velkommen til at kontakte os uforpligtende pr. mail eller telefon og hør hvordan vi kan hjælp dig med din families slægtshistorie.

Måske er en slægtsbog udarbejdet af en professionel slægtsforsker, starten på den mest spændende historie, du nogensinde har læst. Din slægt fortjener en slægtsbog.

Vi tilbyder at skrive din slægts historie og skriver også gerne på baggrund af dine egne notater.

Udvandrere

Hvis du har udvandrede i slægten og gerne vil vide mere om dem, kan vi også hjælpe dig med en slægtsbog om den del af slægten, da vi har samarbejdspartnere overalt i eksempelvis USA, Rusland, Polen og Australien. Samarbejdspartnere der gerne vil hjælpe med at sikre, at du får en slægtsbog, der vil vække glæde hos alle i familien.

Slægtsbog til dig og din familie

En bog fra os, kan være alt fra en stor, skindindbunden slægtsbog til et hæfte om nogle få aner, der fortjener et særligt minde. Det er helt op til dig.

Slægtens Historie benytter leverer altid kopier af benyttede indsamlede kilder samt kildehenvisninger, således at Indholdet I slægtsbogen kan verificeres og dokumenteres.

Slægtsbøger fra os er kendetegnet ved, at være bearbejdet videnskabeligt og professionelt.

Alle relevante dokumenter og kilder der benyttes ved udarbejdelse af en slægtsbog fra Slægtens Historie, fremfindes i private og offentlige arkiver, systematiseres og samles til en veldisponeret slægtsbog hvor du nemt kan få overblik over din slægt og slægtens videre forgreninger.

I samarbejde med dig finder vi ud af, hvordan din bog skal opbygges.

Hos os, er der ingen fast skabelon, så du kan frit vælge layout, disponering og struktur til din slægtsbog.

Vi anbefaler dog altid at en slægtsbog gøres overskuelig, ved hjælp af registre og indholdsfortegnelse.

Vores holdning er også, at slægtsbogen gøres endnu mere levende ved hjælp af fotos.

Hvis du har billeder du ønsker medtaget, så sørger vi for, at billederne understøtter fortællingen.

Det vil glæde os, at kunne hjælpe dig med en slægtsbog! Kontakt os gerne