i

Slægtsforskning

Vi tilbyder intensiv professionel slægtsforskning og meget mere. Kontakt os for pris på vores ydelser.

slægtsforskning

Vi arbejder med professionel slægtsforskning og udarbejder både slægtsbøger og opgaver indenfor opsporing af forsvundne familiemedlemmer, faderskabssager, adoptioner og løsning af familie skrøner og hemmeligheder. Alt udarbejdet på et videnskabeligt grundlag og alle udførte projekter er veldokumenterede med kopier af originale kilder.

Slægtens Historie – Din slægtsforsker – forholder sig kildekritisk til alle fund, da dette er yderst vigtigt for enhver form for slægtsforskning og udarbejdelse af slægtsbøger. Det gør vi altid hos Slægtens Historie – Din Slægtsforsker. Vi ved at vores kunder sætter  stor pris på dokumentation for slægtsforskning i de slægtsbøger, som vi udarbejder. Vi har den holdning at udsagn kun kan skrives ind i slægtsbogen, såfremt dette kan dokumenteres.

Vi har hjulpet mange med at finde deres familie og forfædre. Vi hjælper gerne med at finde adopterede, der gerne vil finde den biologiske familie. Det kan også være at kontakten til et familiemedlem af forskellige årsager, er forsvundet.

Vi hører tit spændende historier om mørklødede bedsteforældre, grevens uægte barn og andre familie mysterier. Vi hjælper gerne med at finde ud af, om det nu også har hold i virkeligheden.

Du kan altid ringe til os på telefon 61125010 eller kontakte os via vores kontaktformular.

Slægtsforskningen kan leveres i en slægtsbog

Alle projekter vedrørende slægtsforskning kan leveres i en slægtsbog, hvis du ønsker det. Dette medvirker til at din slægts historie bevares som et fysisk værk, som du kan tage frem igen og igen og vise for familie og venner og fortælle din slægts historie. Vi har valgt en slægtsbog som den anbefalede løsning, fremfor digitale løsninger, der ofte er flygtige.

slægtforskning bøger

Vi tilbyder selvfølgelig også digitale løsninger, da resultater derved nemt kan deles med andre med enkelte tryk. Det er vanskeligere at dele i en trykt slægtsbog. Nogle af de værktøjer vi bruger i vores arbejde er fx arkvialieronline.