i

Om os – Professionel slægtsforsker

Slægtsforsker virksomheden Slægtens Historie arbejder med professionel slægtsforskning på et videnskabeligt grundlag og alle udførte projekter er veldokumenterede med kildehenvisninger.

Michael Augustesen Stifter og Ejer af www.slaegtenshistorie

Slægtsforsker virksomheden er medlem af flere internationale sammenslutninger af slægtsforskere f.eks. Association of Professionel Genealogists i USA. Vi arbejder efter høje internationale, etiske standarder.

Slægtens Historie – Professionel slægtsforsker

Vi løser altid opgaver til aftalt tid og pris, og udarbejder gerne et tilbud til dig, også hvis du har særlige ønsker, specialopgaver eller større projekter.

  • Slægtens Historie hjælper dig kort fortalt, med alle former for slægtsforskning og udarbejdelse af slægtsbøger. De bliver udarbejdet i den kvalitet og det format, du måtte ønske.
  • Vi udfører seriøs kvalitetsforskning på alle arkiver i Europa. Vi har en lang række dokumenterede opgaver bag os, såvel i indland som udland.
  • Slægtens historie tager imod alle former for opgaver, store som små, og har som defineret mål, altid at levere et færdigt kvalitetsprodukt, som tilfredsstiller netop dine ønsker.
  • Vi tilbyder at skrive din slægtsbog fra start til slut. Men vi kan også skrive din slægts historie på baggrund af dine egne notater, eller fra en Gedcom fil, fra dit foretrukne program.
  • Hvis du ikke selv har lysten til at læse Gotiske bogstaver og sidde time efter time og foretage slægtsforskning på nettet eller på et arkiv, så lad os hjælpe dig.

Vi kan desuden trykke din slægtsbog i det format du måtte ønske. Kontakt os på telefon 61125010 eller på vores kontaktformular

Hvis du har en hjemmeside, med kilder eller afskrifter, så opretter vi meget gerne et link til din side her, mod at du også opretter link til vores hjemmeside på din side, noget for noget.

Slægtsforsker på sociale medier og de danske medier

Husk at du kan følge os, Slægtens Historie – din slægtsforsker  på både Twitter og Facebook, hvor vi jævnligt deler links om nye spændende sider, som kan hjælpe dig i forbindelse med din slægtsforskning på nettet.

Se også disse links til forskellige danske medier, hvor vi optræder eller er omtalt:

http://www.familiejournal.dk/livshistorier/mennesker-imellem/slaegtsforskning-gav-birgit-mange-svar

 https://sn.dk/Kalundborg/Han-graver-i-Linses-fortid/artikel/618466