i

Giv et gavekort på slægtsforskning

Gavekort på slægtsforskning er en dejlig gave til dine børn eller børnebørn.

Brug gavekortet til julegave, barnedåb, konfirmation, bryllup eller til en rund fødselsdag.

Gavekort på slægtsforskning kan leveres på alle beløb. Mange af vores kunder bestiller dog oftest en af vores 3 pakker indeholdende intensiv slægtsforskning leveret som slægtsbog.

Hvis der er nogen i din familie, der kunne tænke sig at få viden om, hvem de nedstammer fra eller er beslægtet med, så bestil et gavekort på slægtsforskning fra Slægtens Historie.

Interessen for slægtsforskning er i den seneste tid steget voldsomt. Dette skyldes blandt andet øget interesse fra TV og Radio. I dag er der skabt en folkelig, historisk interesse i at kende sine forfædre, og deres historier.

Et dybt kendskab til forfædrene giver også ofte en forståelse af sig selv og sin slægt.

Bestil derfor et gavekort på slægtsforskning pris

Din slægtsforskning kan blive meget mere levende, hvis du får kenskab til dine forfædres liv, hvordan de opførte sig? hvad lavede de? og hvad ejede de? Slægtens Historie levendegør dine forfædres liv og levned og gør derved din slægtshistorie interessant med mange spændende informationer om eksempelvis fra:

– Politisager

– Retssager

– Skifte- og Fæstesager

– Adoptionssager

– Ejendomshistorie

– Faderskabssager

– Skilsmissesager

Kun fantasien sætter grænser for, hvor vi kan lede efter nye oplysninger til brug for din slægtsforskning.

Vi laver slægtsforskning med udgangspunkt i kirkebøger, folketællinger og skiftesager. Via disse spændende kilder til slægtsforskningen er det ofte muligt at føre en slægt helt tilbage til midten af 1600-tallet, nogle gange endnu længere.

Vi arbejder med slægtsforskning på et videnskabeligt grundlag og alle udførte projekter er veldokumenterede med kopier af originale kilder.

Kontakt os og hør mere om køb af gavekort på slægtsforskning