i

Find dit stamtræ

Lad os hjælpe med at slægtsforske i dine forfædres liv og find dit stamtræ. Med et stamtræ kan vi skabe et overblik over din slægt!

En fortællende beretning om din slægt

Et flot slægtstræ og den fortællende beretning om din slægt, er en del af vores fælles historie. Du tænker måske tit over, hvorfor er jeg, den jeg er? Hvem var mine forfædre? Hvor stammer jeg fra? Hvem er jeg? Hvilke forfædre har givet mig mine gener, og hvilke spændende historier gemmer sig i min slægt?

Find dit stamtræ sammen med os og vi vil meget ofte kunne føre din slægt helt tilbage til 16-1700-tallet. Projekt – Find dit stamtræ – er i øvrigt en ideel mulighed til både den historieinteresserede og den, der gerne vil forstå sig selv og sin slægt i en større sammenhæng.

Måske du også burde overveje at give dine børn og børnebørn en gave i form af et stamtræ.

Alle stamtræer og fortællende beretninger, er dokumenterede og du får selvfølgelig kopier af alle de benyttede kilder, som kan være sider fra en kirkebog, folketællingsliste, skøde og panteprotokol, skiftedokumenter eller dokumenter i forbindelse med ansøgning om arbejdsophold eller indfødsret.

få dig et stamtræ

Projekt: Find dit stamtræ!

Vi har udarbejdet mange slægtsbøger for vores kunder, og hvor slægtens oprindelse skal findes i helt andre lande end Danmark. Vi har derfor stor erfaring med at finde slægtens rødder i Tyskland, Polen, Sverige eller Holland. Find dit stamtræ – er en proces hvor du går tilbage i tiden og får indsigt i hvordan og hvor dine forfædre levede, hvad de lavede osv.

Er nogle af dine forfædre udvandret, så hjælper vi også gerne med at finde dem, uanset om de er rejst til Australien, til USA eller et helt andet sted. Det vigtigste er, at du kan få overblikket og historien.

Vi har en meget stor kundekreds fra USA, Canada, Alaska, New Zealand og Australien. Kunder, hvis forfædre er udvandret fra enten de skandinaviske lande eller fra Nordtyskland. Kunder, som alle ønsker hjælp til projektet – Find dit stamtræ.

Ofte har vi haft udenlandske kunder, der har været så begejstrede for vores slægtsbøger og beretninger om deres forfædre, at vi efterfølgende har arrangeret en tur. Vi har haft kunder fra USA, der har besøgt Gjeddesdal Gods, fordi forfaderen tjente dér som ung mand, inden han blev en berømt agronom i USA, andre har set kirker og højskoler i Vestsjælland eller senest det Australske par, der fik en god og spændende tur i en række Nordtyske byer, hvor familien oprindeligt stammede fra, og hvor forfaderen var organist i en af disse byer. Denne tur blev for øvrigt filmet til den Tyske udgave af ”Ved du hvem du er”.

Vores slægtsbøger indeholder foruden den beskrivende del, også anetræer og efterkommer-oversigter, det vi i daglig tale kalder stamtræer. Hvis du har specielle ønsker til udseendet, så lad os det vide. Vi kan levere i alle formater, størrelser, farver, ja selv unikke håndtegnede træer kan du få sammen med slægtsbogen.

Læs mere om hvad et stamtræ er på Den Store Danske.

stamtræ og slægtsbøger