i

Slægtstavle

En slægtstavle giver en visuel oversigt over en persons forfædre eller efterkommere. Dette kan være eksempelvis et tegnet slægtstræ.

Alle vore slægtsbøger indeholder slægtstavler, så du nemt kan finde rundt i din slægt.

slaegtstavler

Der er mange slægtsforskere, der vælger at offentliggøre deres slægtsforskning i form af en slægtstavle, på internettet. Først og fremmest kan det være en metode til at vise den udførte slægtsforskning, men også for at komme i kontakt med andre slægtsforskere, der forsker i de samme slægter, som én selv. Man kan via en slægtstavle udveksle informationer, og derved hjælpe på vej, hvis man når “muren”. De drøftelser og udvekslinger af slægtsdata, kan ofte føre til idéudveksling som hjælper dig videre.

Slægtens Historie hjælper dig gerne med at offentliggøre din slægtsforskning på din hjemmeside uanset om det er tegnet eller en tavle som eksemplet ovenfor.

Der findes en række programmer som automatisk  kan etablere din slægtstavle online. Det kræver ofte få klik, og så har man et website klar til at lægge ud på internettet.

På sociale medier findes der desuden mange gode fora, der kan hjælpe til alt indenfor slægtsforskning, ligesom der findes en række genealogiske foreninger med hjemmesider omhandlende hjælpemidler, kilder og meget mere, der har med slægtsforskning at gøre.