i

Slægtstavle

En slægtstavle giver en visuel oversigt over en persons forfædre eller efterkommere. Dette kan være eksempelvis et tegnet slægtstræ.

Alle vore slægtsbøger indeholder  en slægtstavle, så du nemt kan finde rundt i din slægt.

Slægtstavle kan leveres i farver og kan printes i A3, uden merpris.

slaegtstavler

 

Der er mange slægtsforskere, der vælger at offentliggøre deres slægtsforskning i form af en slægtstavle, på internettet. Først og fremmest kan det være en metode til at vise den udførte slægtsforskning, men også for at komme i kontakt med andre slægtsforskere, der forsker i de samme slægter, som én selv. Man kan via en slægtstavle udveksle informationer, og derved hjælpe på vej, hvis man når “muren”. De drøftelser og udvekslinger af slægtsdata, kan ofte føre til idéudveksling som hjælper dig videre.

Slægtens Historie hjælper dig gerne med at offentliggøre din slægtsforskning på din hjemmeside uanset om det er tegnet eller en tavle som eksemplet ovenfor.

Der findes en række programmer som automatisk  kan etablere din slægtstavle online. Det kræver ofte få klik, og så har man et website klar til at lægge ud på internettet.

Du skal have et webhotel med en egen adresse på internettet (også kaldet et domænenavn).

Et webhotel og eget domænenavn fås ofte meget billigt og nemt. 

Når man bestiller sit webhotel, skal der samtidigt bestilles et domænenavn.

Når man har sit webhotel og domæne, overfører man så det website, som slægtsforskningsprogrammet har kreeret. Overførsel sker via en såkaldt FTP-klient, hvilket er en software, der overfører filerne fra computeren til webhotellet.

Du behøver selvfølgelig ikke selv have kendskab til ovennævnte. Slægtens Historie tilbyder at hjælpe dig med dette.

På sociale medier findes der desuden mange gode fora, der kan hjælpe til alt indenfor slægtsforskning, ligesom der findes en række genealogiske foreninger med hjemmesider omhandlende hjælpemidler, kilder og meget mere, der har med slægtsforskning at gøre.