i

Køb og salg af slægtsbøger

Har vi ikke den slægtsbog som du søger, så skaffer vi den! Slægtens Historie har også køb og salg af slægtsbøger.

I øjeblikket søger vi følgende slægtsbøger:

 • Slægten Blicher – om Steen Steensen Blicher og Ernestine Juliane Berg – forfædre og efterkommere – Dansk Slægtshistorie i Kjellerup i 1983.
 • Slægten Filtenborg – Forfædre og efterkommere efter brødrene Mads, Christen og Sejer Filtenborg.

 • Slægtsbog over slægten Juncker – udarbejdet af Dansk Slægtshistorie

 • Slægtsbog for efterkommere efter Jens Christian Haslund, Feld-bereder i Sæby, født 1798 – udarbejdet af Dansk Slægtshistorie

 • Sejer Olesen Leth og hans slægt” (Bogtrykkeriet Ekspedit 1938)

 • Hans Christensen Allerup 1666-1744 og nogle af hans efterkommere. Henning Bernhoft 1983.

 • En vestsjællandsk bondeslægt gennem 350 år, 1935, Th. Hauch-Fausbøll

 • Stamtavle over slægten Ravn (fra den nordlige del af Koldingegnen) Udgivet 1918 på Konrad Jørgensens bogtrykkeri, Jens Peter Harbo

 • Stamtavle over Slægten Berg ved Niels Hedin, Hjørring Eksprestrykkeriet, 1918

 • Slægten Nielsen fra Vandborg sogn, Vestj. Slægtsforening, Grindsted, 1975.

 • Slægtsbog over Lars Andersen Mose, født 1795, gårdejer i Gratbjerg Gårde , Tranum Sogn, udgivet af Dansk Slægtsforskning, Fredericia

 • Slægtsbog for efterkommere efter Bendix Bergholt, lærer og gårdejer i Gabøl, Nustrup sogn, født 1875, udgivet af Dansk Slægtsforskning, Fredericia

 • Familien Christensen, Anetavle for samt efterkommere efter Gårdmand Christen Nielsen (1834 – 1921) i Badegård, Hverrestrup i Simested sogn og dennes to hustruer, søstrene Ane Andersdatter (1840 – 1874) og Ane Sophie Andersdatter (1847 – 1933) fra Slægtsarkivet jan 1979

 • Hans Metzon: Mine forfædre. Deres liv og færden, med 1 anetavle og 18 stamtavler, Skive 1956

 • Slægtsbog for efterkommere efter Lars Andersen, ejer af Fredslund in Pårup sogn, Skibelundgård i Sdr. Stenderup sogn, udgivet af Dansk Slægtsforskning, Fredericia, 1956 (ajourf. 1981)

 • Slægten Dahlgaard : omhandler brødrene Christen Poulsen Dahlgaard, 1818-1884, sidst ejer af Vestergård i Tødsø, og Christen Poulsen Dahlgaard, 1827-1904, sidst ejer af Smedegård i Galtrup : deres forfædre og efterkommere, udgivet af Slægtsarkivet, 1979.

Hvis du ejer en af ovenstående slægtsbøger eller opslagsværker og ønsker at afhænde bogen, så kontakt os for et tilbud.

Slægtens Historie beskæftiger sig, udover slægtsforskning, også med køb og salg af slægtsbøger.

Kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Læg eventuelt dit navn og telefonnummer og bedste træffetid på telefonsvareren, så ringer vi til dig, hurtigst muligt!

Din slægt fortjener en slægtsbog!

Du vil blive overrasket over, hvad der kan gemme sig i din slægts historie. Mange har en historie, der er blevet fortalt i familien igennem generationer, Du kan måske få historien bekræftet, eller få en helt ny historie, at give videre til dine efterkommere, i en slægtsbog.

Snak meget gerne med de ældre i familien og få deres oplevelser med i en slægtsbog fra Slægtens Historie. Det er mere spændende, end de fleste aner. Hvis du har lyst til at vide meget mere om dine forfædre, så er du velkommen til at kontakte os uforpligtende pr. mail eller telefon og hør hvordan vi kan hjælp dig med din families slægtsbog.

Måske er en slægtsbog starten på den mest spændende historie, du nogensinde har læst.

Vi tilbyder at skrive din slægtsbog men kan også skrive din slægts historie på baggrund af dine egne notater. Hvis du vil glæde et medlem af familien, kan du også give et gavekort på en slægtsbog.

Udvandrere i din slægt

Hvis du har udvandrede i slægten og gerne vil vide mere om dem, kan vi også hjælpe dig med en slægtsbog om den del af slægten, da vi har samarbejdspartnere overalt i eksempelvis USA, Rusland, Polen og Australien. Samarbejdspartnere der gerne vil hjælpe med at sikre, at du får en slægtsbog, der vil vække glæde hos alle i familien.

En slægtsbog fra os, kan være alt fra en stor, skindindbunden slægtsbog til et hæfte om nogle få aner, der fortjener et særligt minde. Det er helt op til dig.

I en slægtsbog fra Slægtens Historie er der altid kopier af benyttede indsamlede kilder samt kildehenvisninger, således at Indholdet i en slægtsbog kan verificeres og dokumenteres.

En slægtsbog fra os er kendetegnet ved, at den er bearbejdet videnskabeligt og professionelt.

Alle relevante dokumenter og kilder der benyttes ved udarbejdelse af en slægtsbog fra Slægtens Historie, fremfindes i private og offentlige arkiver, systematiseres og samles til en veldisponeret slægtsbog hvor du nemt kan få overblik over din slægt og slægtens videre forgreninger.

I samarbejde med dig finder vi ud af, hvordan din slægtsbog skal opbygges.

Hos os, er der ingen fast skabelon, så du kan frit vælge layout, disponering og struktur til din slægtsbog.

Vi anbefaler dog altid at en slægtsbog gøres overskuelig, ved hjælp af registre og indholdsfortegnelse.

Vores holdning til en slægtsbog er, at slægtsbogen gøres endnu mere levende ved hjælp af fotos. Hvis du har billeder du ønsker medtaget, så sørger vi for, at billederne understøtter fortællingen om din slægt i en slægtsbog.

Slægtens Historie beskæftiger sig, udover slægtsforskning, også med køb og salg af slægtsbøger, kontakt os gerne!

Det vil glæde os, at kunne hjælpe dig med en slægtsbog!