i

Print og indbinding af din slægtsbog

Vi kan tilbyde Print og indbinding af din slægtsbog

Eksempelvis kan vi tilbyde Print og indbinding af din slægtsbog i farver på 120 gram papir og på begge sider af papiret (duplex) i A4 størrelse.Slægtsbøger

Slægtsbogen indbindes i et hårdt, stift omslag fra den Tyske kvalitetsproducent Esselte/Leitz.

Det hårde omslag fås i sort, blå eller bordeuex.*

Omslaget er ikke med tryk eller tekst.

Hvis du selv har udarbejdet din slægtsbog som PDF fil i A4 format (dog maksimalt 125 ark), kan vi tilbyde dig at printe og indbinde din slægtsbog for 525,00 d.kr. inkl. moms. (Porto og forsendelse vil blive tillagt).

En bogs layout, herunder margen, afhænger af mange ting såsom sidestørrelse, typografi, spalter, billeder og bogens stil. Det er derfor ikke alle og enhver, der kan samle en slægtsbog og få et professionelt resultat ud af anstrengelserne. Hos Slægtens Historie har vi mange års ekspertise i fremstilling af slægtsbøger, men vi kan også hjælpe med mange andre typer af opgaver. Vi kan f.eks. hjælpe dig med et unikt tegnet stamtræ. Udover at få sin slægts fortid indbundet i en slægtsbog udarbejdet af Slægtens Historie, kan vi også hjælpe med at samle, skrive og opstille det på bedst mulige måde i jeres slægtsbog.

Vi kan indbinde slægtsbøger med guldpræg på ryg og forside, farve på bindet eller på alle mulige andre måder, eksempelvis kan vi tilbyde Print og indbinding af din slægtsbog i farver på 120 gram papir og på begge sider af papiret (duplex) i A4 størrelse.

Vi tilbyder også

Indbinding af slægtsbøger i materialet buchram.
Vi har 19 forskellige farver at vælge imellem og kan levere med guldtryk på indbinding.

Andre opgaver vi også gerne udfører

  • Skrivning og opsætning af slægtsbog
  • limindbinding
  • spiralindbinding
  • Korrekturlæsning
  • Billedbehandling
  • Udarbejdelse af ane og slægtstavler

Kontakt os helt uforpligtende og lad os høre, hvad vi kan gøre for dig.

*Vi forbeholder os ret til ikke at kunne levere enkelte farver, hvis disse er udsolgt.